Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Orehovica na radno mjesto REFERENT – KOMUNALNI REDAR te upute kandidatima nalaze se u privitku:

Javni natječaj – komunalni redar

Upute kandidatima

Temeljem objavljenog Javnog poziva za isplatu jednokratne financijske potpore učenicima srednjih škola sa područja Općine Orehovica u iznosu od 50,00 eura, ukupno je zaprimljeno 50 prijava.
Ovim putem obavještavamo srednjoškolce da će se isplata naknade izvršiti u ponedjeljak, 25. rujna 2023. godine.
Želimo Vam puno uspjeha u srednjoškolskom obrazovanju!

– Dana 6.10.2023. godine (petak) s početkom u 9,00 sati u dvorani u sklopu stare škole (Zrinskih 40) u Orehovici održati će se OBAVEZNA edukacija za poljoprivredne proizvođače korisnike EKO SHEME + PROIZVODNO VEZANA PLAĆANJA (biljna proizvodnja) 2023.
– Predavanja će održati djelatnici Ministarstva poljoprivrede-Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede (bivša Savjetodavna služba).
Obvezno trajanje predavanja je 6 sati.

Ova edukacija se priznaje za:

   31.01. Intenzivirana raznolikost poljoprivrednih površina

   31.03. Intenzivno održavanje ekološki značajnih površina

   31.05. Minimalni udio leguminoza od 20% unutar poljoprivrednih površina

   31.06. Konzervacijska poljoprivreda

   31.07. Očuvanje travnjaka velike prirodne vrijednosti (TVPV)

   32.05. PVP povrće

   32.06. PVP za voće

   32.09. PVP za sjeme

 Na edukaciju je potrebno ponijeti Zahtjev za potpore podnesen za 2023. godinu.

Prijava zainteresiranih obavlja se putem slijedećeg linka:

https://www.savjetodavna.hr/tecajevi/

Draga djeco i roditelji,

nakon što je prikupljena sva potrebna dokumentacija vezana uz uporabu dječjeg igrališta, sutra (subota,16. rujna 2023 godine) od 16.00 sati organizira se druženje na novouređenom dječjem igralištu u Orehovici, ulica Augusta Cesarca.

Vidimo se !

Pozivaju se učenici srednjih škola s prebivalištem na području Općine Orehovica, koji su u statusu redovnog učenika upisani u školsku godinu 2023/2024, u bilo koju srednju školu u Republici Hrvatskoj, da se jave na ovaj Poziv i dostave potrebnu dokumentaciju, kako bi ostvarili pravo na isplatu jednokratne novčane potpore.

Više informacija nalaze se u tekstu Javnog poziva za dodjelu jednokratne financijske potpore za učenike srednjih škola s područja Općine Orehovica, koji se nalazi u prilogu, zajedno s obrascem prijave i obrascem privole.

Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore

Prijavnica

Privola

Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Orehovica na radno mjesto REFERENT – KOMUNALNI REDAR te upute kandidatima nalaze se u privitku:

Javni natječaj

Upute kandidatima

Odluka o poništenju natječaja